Kuşbaşı
Kuşbaşı kebap, kömür ateşinde pişen yumuşacık etleriyle gerçek mangal lezzetidir.
Paylaş
Kuşbaşı kebap, Türk mutfağının en sevilen klasiklerinden biridir. Özenle seçilen dana veya kuzu etleri, eşit büyüklükte kuşbaşı parçalar hâlinde doğranır. Etler, özel baharat karışımı ve zeytinyağı ile marine edilerek dinlendirilir. Daha sonra meşe kömürü ateşinde pişirilir, dışı hafifçe kızarırken içi sulu ve yumuşak kalır. Köz kokusu ve doğal etiyle birleşen bu lezzet, lavaş, közlenmiş sebzeler ve soğan salatası ile servis edilir. Kuşbaşı kebap, etin doğallığını ön plana çıkaran sade ama etkileyici bir tat sunar. Her lokması gerçek mangal keyfidir.



Maria – :
This product is Awesome!!!
Kelvin – :
I recommended it!!!