Adana Kebap
Adana kebap, baharatla yoğrulmuş dana ve kuzu etinin meşe kömürü ateşinde pişirilmesiyle yapılan, acılı ve aromatik lezzetiyle ünlü geleneksel Türk kebabıdır.
Paylaş
Adana kebap, Türk mutfağının en sevilen ve en meşhur kebap çeşitlerinden biridir. Özenle seçilen dana ve kuzu etinin karışımından hazırlanır, zırh adı verilen özel bıçakla çekilerek yoğrulur. Baharatlarla harmanlanan kıyma, geniş kebap şişlerine özenle saplanır ve meşe kömürü ateşinde pişirilir. Bu yöntem, ete hem is kokusu hem de benzersiz bir aroma kazandırır. Acılı ve bol aromalı yapısıyla Adana kebap, genellikle közlenmiş sebzeler, sumaklı soğan salatası ve lavaşla servis edilir. Her lokmasında ustalık, denge ve gerçek mangal lezzeti hissedilir.


Maria – :
This product is Awesome!!!
Kelvin – :
I recommended it!!!